Velkommen til Horne KFUM

Horne KFUM Idrætsforening har i dag 3 idrætsgrene på programmet: Fodbold, håndbold og badminton.

Vores forening drives af en hovedbestyrelse bestående af 9 medlemmer, hvor medlemmerne er valgt for 3 år af gangen. Bestyrelsesmedlemmerne bliver valgt på den årlige generalforsamling, der holdes i Horne Klubhus den sidste mandag i februar.

I foreningen har vi et fodboldudvalg og et håndboldudvalg, der tager sig af den daglige drift i de to afdelinger. Badmintonafdelingen består kun af motionister, der ikke deltager i turneringer.

FODBOLD:

Vi tilbyder fodbold til børn i alle aldre. De aller yngste spiller i Horne KFUM, mens de lidt ældre spiller i  holdfællesskabet Horne-Hirtshals, hvor vi samarbejder med Hirtshals Boldklub. I holdfællesskabet spilles kampene skiftevis i Horne og Hirtshals, ligesom der også trænes begge steder.

Vores stadion ligger på, Gl. Terpetvej 4, 9850 Hirtshals. Vores fodboldbaner ligger på arealer som er ejet af Hjørring Kommune, og vi har plads til 4 11-mandsbaner samt en række mindre baner. Vi har i 2013 opført en multibane, hvor alle er velkommen til at prøve fodboldspillet på kunstgræs med bander. Herudover har vi en strandhåndboldbane, hvor vores håndbold afdeling kan øve sig i det spil, som vi i klubben har deltaget i fra spillets start med stor iver og succes.

Vi ejer selv vores klubhus på 409 kvm. med omklædningsrum og cafeteria bygget i 1980.

 

HÅNDBOLD:

Vi tilbyder håndbold til både børn og seniorer. Holdene deltager  i JHF turneringer. Se aktuel holdoversigt under fanen HÅNDBOLD på forsiden.

Vi spiller vores hjemmekampe i Stendyssehallen, Stendyssevej 80, Horne, 9850 Hirtshals. Hallen blev opført i 1988 fra hvilket tidspunkt, den har været omdrejningspunkt for vores håndbold.

Samtidig har vi i foreningen været en af pionererne indenfor strandhåndbold (Beach Handball) med flere danmarksmesterskabs medaljer kulminerede med det officielle DM vundet i 2009.

BADMINTON:

Vi har badminton på motionsplan, hvor vi udlejer de 4 badminton baner der er i Horne Efterskoles hal på timebasis. Se nærmere under fanen BADMINTON på forsiden.

ØVRIGE ARRANGEMENTER:

Vi har i foreningen 2 arrangementer af større omfang.

SLAGTER WINTHER CUP:

Vi har siden 1988 arrangeret en fodboldcup for piger og drenge i pinsen. Det foregår med Horne Stadion som omdrejningspunkt, hvor der spilles kampe fra lørdag morgen til mandag sidst på formiddagen. Der er traditionelt mange norske hold som deltager, ligesom der er lokale hold, der i blandt vores egne hold. De deltagende hold overnatter i nærområdet, de fleste på Hirtshals Skole, men også mange på lokale hoteller, moteller mm.

Det er årets største opgave for vores forening, hvor vi er heldige at få hjælp af rigtigt mange frivillige.

Se mere om Slagter Winther Cup klik her

TOUR DE SKANSEBAKKEN:

Sidste søndag i august,  afholder vi i foreningen i samarbejde med Horne Beboerforening og KFUM spejderne i Horne - Tour de Skansebakken.

Et sponsorcykelløb for børn og voksne, hvor den enkelte cykelrytter selv tegner sine sponsorater, hvor det indkørte beløb så går til vores forenings ungdomsarbejde.

Selve løbet foregår på ruter med udgangspunkt ved Det grønne Hjørne i Horne, og du kan se mere om ruter mm. via forsiden og linket under ARRANGEMENTER. 

Udskriv E-mail

Sponsorer

 • Hirtshals El-motorservice ApS
 • HG 265 Asbjørn
 • Mimosa Hirtshals
 • Stendysse hallen
 • Brdr. schlie`s Fiskeeksport A/S
 • Beinur Hirtshals
 • Buffalo Hirtshals
 • Fjordline
 • Rema 1000
 • Wagner
 • Netto Hirtshals
 • Kaj Jensen
 • Ecco Print
 • Superbrugsen Hirtshals